tisdag 22 december 2009

Hemma i julehus!

Anlände i söndagskväll till Höör, efter en lång och försenad tågresa med Veolia via Hässleholm (och en snäll konduktör lät mig åka gratis mellan Hässleholm och Höör), men socialiserade bort förseningen med tågresenären bredvid som var påväg hem från Schweiz till Lund och julfirande.




Vad härligt det var att få träffa mina bröder igen, och krama om pappa på stationen. Trots att jag var hemma under förra lovet kändes det jättelängesedan jag såg dem. Kanske för att det har varit så intensiva sista veckor?

Gårdagen grattade vi Papps som fyllde alldeles lagom och av oss syskon fick han trådlösa hörlurar som var väldigt efterlängtade.

                                                                  Grattis pappa!



                                                  Trådlösa hörlurar från Arkon låg i paketet


Det var en gnistrande vacker dag, och jag och bror tog oss ut i sista sekund för att få lite kvällssol och tog en promenad till Konsum där vi inhandlade ingredienser till födelsedagsmiddagen vi skulle laga åt pappa! Det resulterade i kålrotswok med bacon och ris, och julcheesecake till efterrätt. Fabulöst!




Idag har varit en lugn/kaosartad dag, så blir det när hela tjocka släkten samlas. På eftermiddagen åkte jag ut till torpet och fick vila lite... har ju lyckats åka på att bli förkyld, så typiskt. Men tänker vila ut den!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar