tisdag 2 februari 2010

Audition

Måndagen tillbringade jag off duty i Dieselverkstaden någonstans i Stockholm... Det var audition som gällde, och jag var där med lilla K för att pröva lyckan inför kommande höst. Vi var bland de första att registrera och anmäla oss, så vi hamnade även i första gruppen om fem som fick gå in och sjunga för "juryn". Och det gick inte bra. Inte alls. För lite uppsjungning, för lite övning. Men det är väl lätt att skylla ifrån sig antar jag. Nåja. Det kändes så tråkigt bara... Jag ville verkligen. Tror jag. Det var lång väntande (det första de sa var att TV står för Tålmodig Väntan) Dagen avslutades med dans och skaka-rumpa i närbild. Det blir nog till att fly landet i höst.Söta K.Hursomhelst, lördag är det åter samling inför kamerorna och då får vi reda på vilka som går vidare. Tio stycken utav 250 sökande, lycka till! Alla tjejerna var grymma.

Idag tisdag har det varit en vanlig trevlig, men lite trött, dag i skolan. Efter gemensam teaterlektion på morgonen hade vi musikteori i grupper, och sedan lärde K oss lite grekisk krigsdans, väldigt roligt!

Flög med T-banan till Hornstull för ett avslappnande Ki Balanspass, och sedan bar det av tillbaka igen till Rissne och sånglektion med E (det blev duetter i massor!) med vår eminente musiklärare.

Vi sjöng följande:
Höga E på slutet... Host, harkel.

Och den här fick jag för första gången höra:

1 kommentar:

  1. Nä den har jag heller aldrig hört. Alltså vad han sjunger bra. Kommer ihåg när han sjöng Judy min vän på melodifestivaalen o blev näastan till allmänt åtlöje. O sen var det någon som gjorde någon vetenskaplig unbdersökning på hans röst o kom fram till att han inte kunde sjunga?? Vilket löj.

    SvaraRadera