torsdag 18 februari 2010

It's a wrap!

Nu är vi klara med inspelandet! Det avslutades redan igår, och idag var det tillbaka till skolan och rep inför kommande redovisningar och gig som gäller... Men vilket underbart avbrott det har varit! De här dagarna har fått mig att börja fundera på vad jag skulle vilja göra. Och känslan av att både kunna och vilja göra hundra tagningar på raken kanske betyder att film&TV hade varit något? Inte världens lättaste bransch, men med själ och hjärta går det mesta. Hopp och tro, hopp och tro. Smet ner idag under början av redigeringen och det ska bli så spännande att se slutresultatet!

Ljud- och ljusansvariga!


Teamet påväg för inspelning av utomhusscen!
Lovisa och regissör Camilla från filmklassen!


F spelade Jeanette och K överklassbruden Melinda.


Första scenen!Fler bilder finnes på Facebook :)


Idag har jag även slagits och sparkats på SATS, handlat, lagat mat och vikt tvätt. Glamouröst.

Det går så trögt det här med demoinspelningen! Och tidsbristen kommer kanske, eller förmodligen, att göra att det jag lämnar in mer blir bara för att, istället för något som jag är stolt över och står för. Ska spela in "Vem vet" och "One day I'll fly away" har jag bestämt mig för... Tror jag.

Nästa vecka är det duettvecka som gäller, och sedan blir det ett tvåveckorsuppehåll från skolan med praktik och skidsemester!

Imorgon ska jag träffa min kära syster och dansa loss, lördag litet skolgig, och söndag långlunch med mina underbara vänner som alltför snart kommer att befinna sig i Valencia.

1 kommentar: