onsdag 22 september 2010

Brownie for breakfast.

Idag blev det arla morgonstund för att hinna med kläder och frukost innan jag satte mig på t-banan 06:51. Tidig färgtid hos duktiga Thérèse på Corinne&Friends, som halv åtta var på plats för att förbereda mig inför ett kommande uppdrag, som jag verkligen ser fram emot. En ljusglimt i novembermörkret!Extrastark latte och inspirationsbilder! En bra morgon.

Resultatet blev jättefint, och jag är glad att hon verkligen tog sig tid att bli nöjd, även om jag fick springa till Moderådets fitting sedan. Det är för ett uppdrag fredag-lördag och det ska bli riktigt roligt.
Efter det blev det en macchiato på MuffinsBakery innan jag for iväg för att träffa K för lunch hemma i trädgården i solen (!), en alldeles underbar paus!

Smulorna! Det som blir över...

Klockan 16 hade jag ytterligare en kompisträff (som utvecklade sig till ett businessmeeting med spännande resultat! Vem vet vad framtiden håller i beredskap?) så det blev vidare in till stan och en hallonsmoothie, innan jag gick till dagens sista hållpunkt: casting hos agenturen för en visning i oktober.
Puh, mina fötter är inte så glada på mig. Inte efter en dag i högklackat, efter en gårdagskväll barfota på gymnastikssalsgolv.

Just det, för övrigt provade jag för första gången på capoeira igår, kände mig lite borttappad men jag bekämpar min otålighet och påminner mig själv om att man inte kan kunna allt. Inte efter en timme heller. Så jag ger det ett nytt försök imorgon, som dessutom innehåller musikrep och lite reunion med de finaste tjejerna från jobbet!

Resultatet!

2 kommentarer:

  1. Jag jobbar på arlanda!

    Vad fin du blev i håret :-)

    SvaraRadera