onsdag 8 september 2010

MakeUpStore Visning - Extreme! Dag 2Här kommer lite bilder från dag två, alltså fredagen och de två visningar som var då. Eftersom vi redan hade provat ut kläder, smink och hår så var det senare calltime än dagen innan. Skönt med liten sovmorgon. Dock blev det ändå 12 timmars jobb och sen nattfika på det med några av mina fina pärlor till vänner som hade kommit för att titta sista visningen och casha in på lite goodiebags!

Lite variation på frisyren!
Söta Maria jobbade på för fullt med kroppsmålningarna...
Många konstnärer dolde sig under ytan. Här nedan: Sara med sina psykedeliska mönster. Hon kommer att gå långt. Kom ihåg var ni läste det först!

Söta blondiner från Stockholmsgruppen!

Märta tar äppelpaus.
Nedan: en av mina krigarkolleger.

Till de sista visningarna fick jag ett specialverk signerat Maria Agirman.Efter visningen jag och fyra musketörer iväg för fika på Kófi på Stureplan. En bra avslutning på två långa dagar!


Men redan dagen efter var det dags att plocka fram sin inre nattuggla igen. Och partyinfectedspasm-ugglan. Bilder från den kvällen dyker snart upp.

4 kommentarer:

 1. ser ut som om ni hade det jättetrevligt! synd att jag inte var där :(

  //teodora

  SvaraRadera
 2. Vad roligt och vad snygga ni var! Fick du jobbet genom Zap?

  SvaraRadera
 3. Cecilia: Ja, det var superkul! Yes, genom Zap, precis som förra året! Det var några tjejer från Noveau där också, hade hoppats få träffa dig.. :)

  SvaraRadera
 4. Jag är ju tyvärr lite kort för visningar men det hade varit så kul!

  SvaraRadera