onsdag 6 oktober 2010

Man kan gå på mig.

Häromdagen var jag tvungen att efter allas kommentarer själv åka ut till Liljeholmen. Jag fick sällskap av fantastiska F som också dokumenterade upptäcksresan (alla bilder nedan är lånade av henne). Liiite märklig känsla, och lite pinsamt var det att stå där och glo på... sig själv. Kom jag på när jag väl var där. Smidigt.


Innan dess hade dagen hunnit bjuda på framgångsrikt producentarbete, och gelebjörnskanelbullar bakade av KTH-studenter som stod mitt på Sergels torg och skänkte bort god(?)sakerna. Bland bullsmakerna fanns även curry, kaviar, chokladboll, kaffe, vitlök, ingefära... Hm.
Resfeber! Idag har jag varit trött, ett resultat av för tidig morgon. Rep i skolan följt av studiobesök i Täby, och sedan examan orale de francais, à l'université! Tror och hoppas att det gick bra.

Powernap, packande och sedan påhälsning av min vackra syster som hade med sig en inte en utan 7 hjärtformade godisklubbor! Det är kärlek det.

2 kommentarer:

  1. Jisses vad häftigt :D Well done sweetheart!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen, ibland behöver man komma hem :-) Plåtningen var en tfp med en fotograf som heter Goran som jag har plåtat med förut en gång. Tyvärr är jag inte med i nouveau längre. De kickade mig när de fick reda på att jag skulle vara med i en skönhetstävling :-( Lite synd. Med tävlingen går det bra, åker till Kina om en vecka och stannar i 3. Behöver inte vara orolig för mig, jag är bara lite höstdeppig :-P

    Hur är allt med dig? Gör du mycket modelljobb genom zap? Är detta över genom dem? Vad har du för planer? Kram!

    SvaraRadera