tisdag 5 oktober 2010

Producentjobb.

Sitter nu i skolan och jobbar med all administration och producentjobb kring vår musikteaterföreställning som vi nu gör vårt bästa för att sälja in hos Stockholms skolor och fritidsgårdar. Den är ju för BRA för att inte ses, så någonstans är det väl värt det, men det är lätt att gå vilse bland knapptryckningar och pappersjobb när vi inte får praktisera det vi alla faktiskt brinner för: musik och teater. Men det är också en lärorik erfarenhet - allt jobb som krävs för en fristående teatergrupp som försöker slå sig fram i Stockholms kulturutbud och slåss mot tajta budgetar och upptagna rektorer.


Ur Joanna Rubin-Drangers serieroman "Fröken Märkvärdig&Karriären."

Än så länge har vi faktiskt inte gjort så mycket teater och musik, utan mer roddat runt för att få till stånd mötestider, reptider, inspelningstider... Och det är betydligt lättare sagt än gjort. Men terminens andra halva är tänkt att bli lite mer action och mindre prat!

Men dagen började med ett morgonmöte och fortsatte efter en trevlig lunch med ytterligare, för en gångs skull något framgångsrikt, producentjobb. Hurra!Eftermiddagens möte som jag skulle ha ställdes in, tyvärr. Istället blir det mer skoljobb och senare ikväll lite brasiliansk kampsport. Något att längta till.

De sista dagarna här i Sthlm är som alltid ganska välfyllda. Men det är bra, då går tiden. Man ska bara komma ihåg att leva och njuta under de sekunderna också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar