tisdag 12 oktober 2010

Rivstart.

Tillbaka i Stockholm efter en välbehövd andningspaus söderut hemma hos familjen. Nattåget rullade in 05:58 måndag morgon och jag hann hem och tog en långfrukost i sängen innan jag gav mig av mot studion och kommande inspelningsdag. Dock var jag inte den piggaste av musikanter den dagen... Nedanstående bild är en bild av taket. Som var det jag först såg när jag vaknade upp i studiosoffan efter en halvt frivillig powenap.


 Hursomhelst så gick det väl, äntligen ska vi nu får musik till vårt teaterprojekt, och kunna repa ordentligt och göra oss klara för kommande gig!

Idag har vi sprungit oss trötta i ett höstkallt men vackert Stockholm för att marknadsföra oss och vår fantastiska musikteaterföreställning hos Stockholms gymnasieskolor. Om vi får napp får framtiden utvisa.Vi sprang förbi många mysiga caféer och butiker som BÖR utforskas snarast!


Uppvarvad som alltid efter capoeiraträningen sitter jag nu, med upphängd tvätt och glada känslor i magen inför morgondagen, och smuttar på en kopp ingefärsté och lyssnar på jazz... Det är lättare sagt än gjort att varva ner. Och har jag förberett allt inför imorgon? En härligt gyllengul lillördag som jag länge sett fram emot! Fortsättning följer.

1 kommentar: