tisdag 28 december 2010

Strålande jul.

Det har varit bråda dagar och julledigt på bloggfronten. Fram och tillbaka mellan olika julfirande hos olika delar av familjen, men det har varit väldigt fint att träffa farföräldrar, kusiner, föräldrar och syskon. Jag har fått kreativa julklappar och en massa god mat! Har dessutom hunnit träffa ett par kära vänner i Lund som det var alltför längesedan jag såg! Bilder från de senaste dagarnas hemmaäventyr kommer snart.

Tips om ni någon gång befinner er i Lund - "Patisseriet" på Klostergatan 3 i Lund - franska vibbar med fantastiska och generösa luncher, hembakat bröd, egentillverkade praliner och rutiga dukar. Samt fantastiskt gott kaffe i alla dess former. Inte en, utan två cappuccino slank ner idag när jag fikade med vackra L!


För övrigt funderar jag på att åka norrut inför nyår för att krama om alla jag inte fick med mig från Stockholm - det vill säga hela min underbara bekantskapskrets däruppe. Snart sitter jag förhoppningsvis på ett tåg med ett kap till Traderabiljett i handen, redo att låta bubblet rinna över glaskanterna och ropa Gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar