lördag 29 maj 2010

Trötter

Mycket som händer nu och lite tid över till att sitta framför datorn - jag har jobbat i dagarna tre (idag inräknad kl 13-19) och allt går bra. Jag lär mig snabbt och de är väldigt snälla mot mig som jobbar där, även om deras tålamod förståeligt nog kan tryta ibland. Men jag trivs!

Igårkväll efter jobbet (slutade kl 21) gick jag iväg till Tantolunden där några kompisar satt och hängde - dessutom var det pannkakskväll så det var gratis utdelning av pannkakor med sylt&grädde och kaffe fanns också! Yummie, det satt bra efter jobbdagen.
Häromdagen svängde söta Linnéa förbi och köpte glass och lyste upp dagen med sitt söta smile! Hittade nedanstående bilder där.Efteråt följde K med mig hem på en kopp te och prat! Till klockan halv ett... Sedan var det pusshej och sen hängde jag tvätt medan jag borstade tänderna. Klockan ett lade jag mig i sängen. Och vaknade idag alldeles för tidigt. MEN när jag handlade frukost passade jag på att hämta ett paket som låg och väntade på mig på Konsum, från älskade mamsen! Undrar vad det kan vara...
Fortsättning följer!

Efter jobbet idag ska jag hem, äta, duscha och fixa till mig inför en Stockholmsnatt i partandets tecken! Det är releasefest för en kompis eventföretag, och det blir manikyr och drinkar hela natten :) Kul!

1 kommentar:

  1. Schpännande med paket ;)
    Det var mys att få krama dig och äta musig glass! Hoppas det kommer fortsätta att kännas bra resten av sommaren!
    Kramar

    SvaraRadera