lördag 1 maj 2010

Lördag

Igår firades valborg med tacosmiddag i Spånga med rosé, popcorn och goda vänners sällskap! Helt underbart var det och alldeles lagom.

Det blev sent så jag fick sova hos söta S, som dagen efter fixade en helt underbar brunch som var serverad när jag hade tagit mig upp ur sängen och sedan duschat. Fil med müsli, juice, kaffe mocca, ägg, smörgåsar med smör, ost, skinka leverpastej, ruccola och tomat! Supergott!


 Beklagar mig varje dag för bristen på kamera, det händer så mycket hela tiden som jag vill dokumentera.
Vi var kvar sent i skolan i fredags så det bar av direkt till Sumpan för att hinna till systemet och sedan köpa tacostillbehör.

En väldigt lyckad kväll!

Körsbärsträd i blom i Kungsan!


Idag lördag tog jag mig efter brunchen in till Kungsan och systern som jobbade under en konsert med Adam Tensta där. Hon är så vacker och jag är så stolt och glad över att hon följer sitt hjärta!

Imorgon tänkte jag, eftersom jag inte ska jobba, ta mig in till Kulturhuset för att gå på ett par fotouställningar där: Tokyo Stories och INKcorporated. Och kanske ta en sväng ut till Liljeholmen. Det är även gå-ut-med-hund-dag och så ska måndagens rep förberedas och manuspluggas.

2 kommentarer:

  1. Där är du ju! Försökte söka efter din blogg men inte kunde jag stava till hannoushka heller :-P

    Projekt modell är ett litet roligt äventyr som finns att läsa mer om
    här: http://projektmodell.blogg.se :-D

    SvaraRadera
  2. Tack min plutt <3 Jag är stolt över dig också.

    SvaraRadera